קורס קונדיטוריה מקצועי

בקונדיטוריה של גליה אנו מזמינות  אתכם לקורס קונדיטוריה מעשיר מהנה ומרתק

לקבל מגוון כלים שיאפשרו לכם להתחבר לתחום מההתחלה או להעמיק את  החיבה  לתחום ולשדרוג האפייה וההגשה  הביתית

למעוניינים להרחיב את הידע בתחום, ואף להפוך אותו למקצוע

 

מטרת הקורס לתת בסיס מוצק להבנת הקונדיטוריה, תורת החומרים והאינטראקציה בין חומרי הגלם.

תוכלו לרכוש כלים וטכניקות מקצועיות :

בקורס הראשון : 16 מפגשים

ניגע בכל תחומי  הקונדיטוריה הבסיסיים תוך הבנת הנושא ואפשרות להשליך מעבר לשיעור

הקורס השני : 18 מפגשים (המשך)

נותן צעד נוסף בתחום ומרחיב את הקורס הראשון ומוסיף תחומים נוספים, יושם דגש על טכניקות, חומרי גלם ופורמות  חדשות 

(ניתן להירשם לשלב אחד בלבד)

 

הלימודים בקורסים ייעשו בהדגמה ובהשתתפות פעילה תוך כדי שימת דגש על טכניקות ושימוש במתכונים המתקדמים והמדויקים ביותר. כל תלמיד יתנסה בעבודה מעשית בכל הנושאים.

 

מבוא עיוני  -  חלק בלתי נפרד מההבנה הבסיסית של מקצוע הקונדיטוריה.

בפתיחת כל נושא ובמהלכו יינתן הידע והכלים להבנת החומרים והמרכיבים– שילובם ותפקידם במוצר ומכאן לשדרג ואף לבנות מתכונים, טיפים חשובים לעבודה בתחום

כלים וכללים לעבודה נכונה - הכנות מוקדמות, עבודה בכמויות גדולות, אחסון, חיי מדף, קישוט והגשה

שימוש בחומרי גלם איכותיים וייחודים לתחום

 

משך שיעור : כ-4 שעות

 

מסלול בוקר  9:00-13:00      מסלול ערב  18:00-22:00 

 (קיים מסלול 13 מפגשים מקוצר בימי ו'  9:00-12:00)

אין צורך להביא דבר (מלבד כלי לקחת תוצרים הביתה!)

בפתיחת הקורס כל משתתף יקבל סינר וכלי לתוצרים מתנה

בסיום הקורס יחולקו תעודות

בסיום הקורס המלא נערוך פרוייקט גמר

בפרויקט  יש להביא לידי ביטוי במזנון  מגוון את מרב הנושאים שנלמדו תוך שימת דגש  גם על  דקורציות  והגשה

בסיום הפרויקט ניתן להזמין אורחים להתרשמות וטעימות  מהתוצרים ומעמל  החודשים האחרונים

 

למפרט מלא לחץ כאן>

למחיר ומועדי פתיחה  של הקורס- במייל galiacakes@gmail.com

 

נהלי רישום והשתתפות בטופס הרישום

לרישום ניתן למלא את הטופס ולשלוח במייל /בפקס 02-6715716  או למסור במקום

 

מוזמנים להגיע להתרשמות מהמקום בכל עת 8:30-18:00  /לצפייה בחלק משיעור יש לתאם מראש בטלפון