אודות גליה אגייב יוסף- קונדיטורית

קצת על עצמי....                                                                                                     

כמו סיפורים רבים גם תחילתה של דרכי בקונדיטוריה היתה מקרית או אולי אפילו גורלית..
בסיום לימודי תואר ראשון בפסיכולוגיה וחינוך החלטתי להניח את התעודה המיוחלת בצד וכאתנחתא  ולפני תואר שני ללמוד משהו מהנה, לנפש!

 האהבה האמיתית שתמיד היתה קיימת אצלי לתחום המזון בכלל ולאפייה בפרט משכו אותי ללמוד באופן מקצועי את תחום הקונדיטוריה
התחלתי ללמוד במכללת הדסה בירושלים במסלול לימודים מלא, המשכתי בהתמחות ובעבודה במקומות שונים :מלון שרתון" ו"המלך דוד" בירושלים, "הרודס" אילת וכן קונדיטורית "פלור-אסת"
במקביל לכל אלו השתלבו להם שני התחומים של חינוך-הוראה והקונדיטוריה והתחלתי בהדרכת התחום במכללת הדסה ובהמשך גם בביה"ס טעמים ובתי ספר נוספים
זמן מה כתבתי טור בתחום האפייה והאוכל באחד מעיתוני סוף השבוע של ירושלים ובמגזין בופה 

הקמת עסק משלי פשוט היה פועל יוצא של כל אלו, להמשיך ליצור, לפתח ולעמול בתחום, להביא לירושלים מקום חלבי , איכותי שאינו מתפשר על חומרי גלם תעשייתיים והמוצרים אינם נעשים בפס ייצור . כך בהכנת הדברים וכן בלימודים 
כל מה שמייצרים אצלנו , גם מלמדים אצלנו!

"האני מאמין"
בשנות פעילותי בתחום הקונדיטוריה למדתי לא פעם על התמסחרותו של התחום ועל היכולת להכין "מוצרי דלי", אותם דליים רבים שניתן לערום בקונדיטוריה ובהם מליות, קרמים ואבקות אינסטנט המקצרים לא מעט את זמן ההכנה וכמובן כלכליים יותר

/ עם זאת לדעתי אלו גם מקטינים ומורידים באופן משמעותי את איכות המוצרים. לכן מה שמנחה אותי בעבודה הוא ייצור מוצרים על פי התהליכים המקוריים הפשוטים והנכונים, תוך הקפדה על שימוש בחומרי גלם איכותיים, לא מעובדים, משומרים וכד' ולא בתחליפים
עוגות ומאפים אינם נעשים כמוצר בפס-ייצור אלא בעבודה ידנית שנעשית עם הרבה כיף ואהבה

 

את הכיף ואהבה שלי לתחום אני שמחה ומקווה להעביר לאחרים , בין אם בהדרכה מה שמאפשר לי להעביר את האהבה הרבה שלי לתחום הלאה , במתכונים ובטיפים הקטנים

כל מי שרוצה לגעת בתחום יכול למצוא אצלנו את המקום המתאים להשתלב ולהתמכר! המתחילים , המבקשים להשתרג והמעוניינים להתמקצע !

כמובן במטעמים אנו מעבירים את הכיף , האהבה והמקצועיות  במוצרים המיוצרים על-ידי ועל ידי צוות הבנות במקום 


שלכם 
גליה