אודות

קצת על עצמי....       

הסיפור שלי על תחילת דרכי בתחום אינו מתובל בסיפורי אפיית ילדות, בנסיונות שלא צלחו או בחלום גנוז. תחילת דרכי בקונדיטוריה היתה מקרית או אולי אפילו גורלית..
בסיום לימודי תואר ראשון בפסיכולוגיה וחינוך החלטתי להניח את התעודה המיוחלת בצד ולפני שאצלול ללימודי תואר שני אעשה אתנחתא ואלמד משהו קליל ומהנה, משהו לנפש!
 האהבה שהיתה קיימת אצלי לתחום המזון בכלל ולאפייה בפרט, בנוסף,האווירה בה גדלתי וממנה ספגתי הכנה של דברים לבד וכמה שפחות לקנות מוכן מבחוץ, אלו משכו אותי ללמוד באופן מקצועי את תחום הקונדיטוריה
התחלתי ללמוד במכללת הדסה בירושלים במסלול לימודים מלא, המשכתי בהתמחות ובעבודה במקומות שונים כמו:מלון שרתון" ו"המלך דוד" בירושלים, "הרודס" אילת וכן קונדיטורית "פלור-אסת".
תמיד המשכתי ללמוד את התחום, להעמיק בהשתלמויות עד שהחלו להשתלב להם שני התחומים של חינוך-הוראה והקונדיטוריה ודי במהירה התחלתי בהדרכת התחום במכללת הדסה במשך 10 שנים ועד לסגירת החוג וכן הדרכתי בביה"ס טעמים,מכללת אומן ועוד.
בתקופות שונות נהגתי לכתוב טור בתחום האפייה והאוכל באחד מעיתוני סוף השבוע של ירושלים ובהמשך גם במגזין בופה. לאחר שבמרבית המקומות בהם לימדתי היו לימודי הקונדיטוריה בירושלים פרווה ולא מעט מסחריים ידעתי שבמקום שאולי אקים בעתיד הלימוד יהיה ביחס אישי ובקונדיטוריה חלבית, מקצועית ואיכותית.
הקמת עסק משלי היתה פועל יוצא של כל אלו, הרצון להמשיך ליצור, לפתח ולעמול בתחום, להכין מוצרים חלביים, איכותיים. קונדיטוריה שאינה מתפשרת על חומרי גלם תעשייתיים והמוצרים אינם נעשים בפס ייצור . במשך 10 שנים ייצרנו בקונדיטוריה, יחד עם צוות קונדיטוריות מקצועיות שיצאו מבית ספרנו ,קינוחים איכותיים למיטב המסעדות והאחמי"ם בירושלים וכן ללקוחות פרטיים נאמנים ומפרגנים .
במקביל הוחלט לממש את החזון של כל מה שאנו מייצרים , אנו וגם מלמדים ומעל 10 שנים מקיימים קורסים מקצועיים בקונדיטוריה בהם אנו מגשימים חלומות , שאיפות ופותחים פתח לעולם המתוק והקסום הזה לכל מי שרק רוצה . 

האני מאמין

בשנות פעילותי בתחום הקונדיטוריה למדתי לא פעם על התמסחרותו של התחום ועל האפשרות להכין מוצרים בקלות תוך שימוש ב "מוצרי דלי", אותם דליים רבים שניתן לערום בקונדיטוריה ובהם מליות, קרמים ואבקות אינסטנט המקצרים לא מעט את זמן ההכנה ואף כלכליים יותר
עם זאת, לדעתי אלו גם מקטינים ומורידים באופן משמעותי את איכות המוצרים. וכך מה שהנחה אותנו בעבודה בקונדיטוריה ועוד יותר בלימודים זה לדעת להכין את כל התוצרים מהיסוד, מהבסיס, ייצור מוצרים על פי התהליכים המקוריים הפשוטים והנכונים, תוך הקפדה על שימוש בחומרי גלם איכותיים וכמה שפחות בתחליפים.
העבודה עם צוות הבנות והדרכת התחום תמיד נעשים עם הרבה כיף ואהבה.
את הכיף ואהבה שלי לתחום אני אוהבת, שמחה ומקווה להעביר לאחרים ,בין אם לשדרג לאופות הביתיות את העשייה, במתכונים ובטיפים הקטנים ובטכניקות עבודה נכונות ועד לאלו המעוניינים לעסוק בתחום וייצאו עם כלים רבים, ידע ובטחון להתחיל את הדרך המקצועית שלהם.
לא מעט מעסיקים בתחום שמחים לקבל לזרועותיהם תלמידים שלנו מלאי ידע והבנת התחום מהיסוד. הצלחתם היא ההצלחה והגאווה שלנו.

כל מי שרוצה לגעת בתחום יכול למצוא אצלנו את המקום המתאים להשתלב ולהתמכר! המתחילים, המבקשים להשתדרג והמעוניינים להתמקצע! משתדלת להעביר את כל מה שניתן בסבלנות, הנאה, אהבה וסיפוק רב
התלמידים הרבים שלאורך השנים הגיעו, למדו, פירגנו והמליצו וגם הנוכחיים הם לגמרי מקור הכח שלי להמשיך ולהעביר את הידע אליכם!

שלכם 
ומכל הלב
גליה.

תלמידים ולקוחות מספרים

Share by: